BEROEPSOPLEIDING AUTORIJ-INSTRUCTEURS ARNHEM

Overmaat 41a | 6831 AE Arnhem | 026 4434343 | info@boaa.nl

BOAA Header Home

RIJ-INSTRUCTEUR WORDEN?

FLEXIBEL STUDEREN


Bij Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem is het gemakkelijk studeren. Je krijgt er voor de B-opleiding namelijk alle ruimte voor.

STUDEREN WANNEER JE WILT...
De B-opleiding worden gegeven als dag-, en zaterdagopleiding. Een prettige bijkomstigheid is dat het zelfs mogelijk is de cursustijden en -dagen te combineren. Als je je dus bijvoorbeeld inschrijft voor de dagopleiding, wil dat helemaal niet zeggen dat een deel van de opleiding niet op zaterdag kan worden gevolgd. Uiteraard dien je dit wel met de cursusleiding af te stemmen.

 

BEGINNEN WANNEER JE WILT...
De B-cursus is zodanig opgebouwd, dat je op ieder moment in het jaar kunt beginnen. Je hoeft dus niet te wachten op een aanvangsdatum van de cursus, maar kunt direct beginnen. Wat ons betreft ~bij wijze van spreken~ 'morgen'.
Het module/roulatiesysteem zorgt er tevens voor dat je tijdig alle kennis hebt opgedaan om het examen succesvol af te ronden.

 

EXAMEN DOEN WANNEER JE ER KLAAR VOOR BENT...
Mocht er op het einde van de reguliere cursus toch het gevoel bestaan dat het examen te vroeg komt, dan ... doe je gewoon nog geen examen. Daarmee wordt voorkomen dat je onnodige examenkosten aan het IBKI betaalt. Na het 'bijspijkeren' kan dan alsnog aan de volgende examengelegenheid worden deelgenomen.

 

SLAGINGSGARANTIE...
Stel: je zakt voor je examen, terwijl je toch intensief en met regelmaat de cursus bijeenkomsten hebt bezocht. Dan nemen wij de kosten voor de heropleiding voor onze rekening. Het IBKI brengt je overigens wel de kosten voor het herexamen in rekening.

 

banner b opleiding

 

b-opleiding bijscholing

abcde

 

BIJSCHOLING OP LOCATIE
Wilt u met een groep rij-instructeurs bij u op locatie een theoretische bijscholingsdag organiseren? Neem contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Het maximaal aantal personen in de groep is 15 volgens de regels van het IBKI. In onderling overleg kan het gewenste bijscholingsonderwerp worden gekozen.

 

locatie

actueel

WRM THEORETISCHE BIJSCHOLINGSDAGEN

Op veler verzoek hebben wij het onderwerp ‘Faalangst’ weer opgenomen in de planning van onze WRM theoretische bijscholingen. Ook hebben we in 2019 twee nieuwe bijscholingsonderwerpen toegevoegd.

De volgende bijscholingsdagen en onderwerpen zijn gepland tot eind 2019.

07 mei ADAS.
21 mei  Faalangst.
04 juni Voertuigbeheersing in de rijinstructie.
18 juni Zelfstandig beginnend bestuurder.
02 juli  ADAS
27 aug R.V.V.
10 sept Vernieuwde Rijprocedure.
24 sept Faalangst.
08 okt Voertuigbeheersing in de rijinstructie.
22 okt Leerling volgsysteem in de praktijk.
05 nov R.V.V.
19 nov Rijprocedure.
03 dec Faalangst.
17 dec  Voertuigbeheersing in de rijinsrtuctie.

 

De kosten van de theoretische bijscholing zijn € 150,00 per dag, inclusief koffie/thee en een lunch tussen de middag, registratie en afdracht bij het IBKI en een deelname certificaat.  Er is geen BTW verschuldigd..

BIJSCHOLING OP LOCATIE  is ook mogelijk indien u een groepje van 6 personen kunt formeren en over een geschikte locatie beschikt.

Informatie of inschrijven: bel 026 4434343 of mail info@boaa.nl

 Wij zijn met vakantie van 15 juli tot 19 augustus a.s. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen u na de vakantie weer op 1 van onze opleidingen te mogen begroeten.

RIJSCHOOL VACATURES

Momemteel is er een grote vraag naar rij-instructeurs.
Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem biedt rijscholen de mogelijkheid om gratis hun vacatures kenbaar te maken. Dus ben je als rijschool op zoek naar medewerkers, stuur ons je vacature en wij plaatsen deze onder het kopje vacatures.

Ben jij op zoek naar een baan als rij-instructeur? Klik hier en kijk wie er naar jou op zoek zijn.

bus banner